NEEM PLAATS IN DE STOEL VAN P. H. Schumacher Tandarts IN Ermelo

De periodieke controle, het schoonmaken van uw gebit of het plaatsen van een spalkje. Een bezoekje aan de tandarts is geen bezigheid die u het liefst doet. Toch is het nodig om uw gebit gezond te houden. In onze praktijk werken we daarom aan een warme en vriendelijke sfeer. Alles voor een prettig bezoek.

Bij ons in de praktijk

Een persoonlijke band met onze patiënt, dat vinden we het belangrijkst. Daarom kunt u vertrouwen op de persoonlijkheid, deskundigheid en ervarenheid van de tandarts en assistentes in de praktijk.

Afspraak

Wanneer u een klacht heeft tijdens praktijkuren, kunt u uiteraard gewoon een afspraak maken. We proberen u nog op dezelfde dag te helpen. Heeft u een afspraak gemaakt, maar kunt u niet komen? Dan vragen we u dit minstens 24 uur van tevoren door te geven. Doet u dit niet, dan kunnen we de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Maak een afspraak

in de Avond en het weekend

Ernstige pijn, een ongeluk of een nabloeding. Spoed komt altijd onverwachts. Daarom hebben we een uitstekende regeling voor spoedgevallen met samenwerkende tandartspraktijken in Ermelo en Harderwijk. De dienstdoende tandarts biedt eerste hulp en eventueel kunt u later nog terugkomen voor een vervolgbehandeling.

Vergoeding

Een behandeling in de avond of in het weekend rekent u altijd bij ons af (contant of met de pin). Deze rekening kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Neem daarom altijd uw legitimatie en uw zorgverzekeringspas mee.


Vanaf hoe laat?

De avonddienst is elke maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 8:00 uur. Vrijdag start de weekenddienst om 12:00 uur en die duurt tot maandag 8:00 uur. Uiteraard kunt u op zaterdag en zondag ook op spreekuur komen van 9:30 tot 10:00 uur en van 17:00 tot 17:30 uur.

WELKE TANDARTS HEEFT VANDAAG DIENST?


Week 19, 9 t/m 15 mei en maandag 16 mei 2e Pinksterdag

AvonddienstTandzorgcentrum ErmeloWiekslag 10, Ermelo0341 - 554048
WeekenddienstTandzorgcentrum ErmeloWiekslag 10, Ermelo0341 - 554048
Neem contact op